Consistentie is de sleutel tot succes!

Voeding

Jouw persoonlijke BALANS vinden, daar geloof ik in. De combinatie van goede voeding, voldoende beweging en ontspanning…de basis voor een fijn en gelukkig leven. Waar jij de regie over hebt en zelf eigen keuzes maakt.

Je hebt een belangrijke maar ook moedige beslissing genomen, en daar kan je trots op zijn. Dit is de eerste stap naar een betere versie van jezelf. Wat jouw persoonlijke motivatie of doelen ook zijn geef jezelf wel de tijd om aan je nieuwe levensstijl te wennen, maar geniet ook van het proces dat je fitter, energieker, bewuster of slanker wordt.

Er zijn drie basiselementen om doelen te realiseren: 70 % Voeding, 15 % Beweging en 15 % rust. Voeding vormt dus de belangrijkste factor in het nastreven van jouw persoonlijke doelstelling. Daarom wil ik jou met mijn voedingsadvies leren om gezond te eten en dit te implementeren in je dagelijkse gewoontes.

 

Realistisch, inspirerend en doelgericht

Na een eerste consult kan ik me een beeld vormen van wat jouw eetgewoonten zijn. Wat zijn jouw valkuilen? Wat werkt bij jou? En wat is gezonde voeding nou echt? Ik reik je de tools aan die je helpen om jouw doelen te behalen en wij gaan samen kijken wat het beste in jouw leven past. Een van deze tools die vooral in de beginfase een belangrijke rol zal spelen is PS. food & lifestyle. PS. food & lifestyle is vooral géén crashdieet. Met behulp van  producten leer jij namelijk op een makkelijke manier bewust om te gaan met je voeding op lang termijn. Na het stellen van realistische doelen en het aan de slag gaan met PS. food & lifestyle, checken we regelmatig je vooruitgang door een body meting van wegen en meten. Wekelijks is er ruimte voor jou om alle vragen en vooruitgang te bespreken, dan heb je de minste kans om gedrag te saboteren; ook geeft dat in je hoofd rust en je lichaam zal daarin dan volgen. Dat is de weg naar jouw persoonlijke succes. Mijn taak als voedingscoach is om je te motiveren en te coachen in jouw nieuwe fitte lifestyle proces.

Voor wie als doel heeft ‘afvallen’, is ‘the day after’ het allerbelangrijkste…. Hoe hou je het eraf en blijf je resultaat behouden. Ook daarin kan ik je helpen, zodat je weet waarom je iets doet op voedingsgebied en waarom iets werkt bij jou of juist niet. Bewustwording, daar draait het om. Als voedingsconsulent wil ik je begeleiden en stimuleren en je aan het denken zetten naar wat werkt bij jou.

Concreet gezegd: Waar je ook op voedingsgebied advies over wilt, je leert je valkuilen herkennen en je kan er beter mee omgaan om je oude gewoontes achter je te laten.

It never gets easier, you just get stronger

Als je dan ook nog de tachtig-twintig regel (80% goed eten, 20% wat je lekker vindt) hanteert, heb je de basis voor je verdere leven gelegd op voedingsgebied met een slim dieet. Of je nu meer bewustwording wilt over waarom je dingen doet die je nu doet, wilt kijken of jouw manier van eten gezond is, misschien meer energie wilt, met de overtollige kilo’s worstelt of juist wilt aankomen. Ik kan je inzicht geven… en de handvatten geven die je over voeding zoekt!

Er zijn diverse methoden die ik je kan aanbieden tijdens het consult, we kijken naar jouw persoonlijke wensen, doelen en vragen op eetgebied en hoe we die nieuwe levensstijl voor jou ‘a way of living’ kunnen maken. Je staat er niet alleen voor….

Maak nu een afspraak