PowerSlim coach Onyx Voedingscoach in Beuningen

Wees niet alleen trots als je je doel hebt bereikt. Wees trots op elke stap die jou dichter bij je doel brengt.

PS. food & lifestyle

PowerSlim is per 22-10-2021 verder gegaan onder de naam PS. food & lifestyle. Met deze naamsverandering voldoet PS. food & lifestyle aan de Europese wetgeving voor de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) en Federale Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen FAVV-AFSCA (België). De service en producten blijven zoals je gewend bent. Er komen alleen veel nieuwe extra’s bij. 

PS. food & lifestyle is een afslankprogramma, ontwikkeld door diëtisten, erop gericht om snel en makkelijk je streefgewicht te behalen, maar ook om het mooie resultaat te behouden. Je wordt snel slanker, je bereikt snel weer een fit en gezond lichaam, dat werkt erg stimulerend.

Met PS. food & lifestyle leer je anders te eten, maar juist niet minder en toch zul je versteld staan hoe de kilo’s verdwijnen zonder honger. Afslanken wordt zo een stuk makkelijker én leuker. Je eet om de 2,5 uur een hoogwaardig eiwitproduct maar het PS. food & lifestyle dieet is zodanig ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven samen met je gezin, of je sociale leven. De PS. food & lifestyle producten zijn géén shakes, maar variëren van koolhydraatarm PS. food & lifestyle brood of crackers tot PS. food & lifestyle pasta en rijst, desserts, wafels, repen, soepen, nootjes en nog veel meer! Het gehele PS. food & lifestyle assortiment bestaat uit 125 producten. In de beginfase vallen vrouwen gemiddeld 1 tot 1,5 kilo per week af en mannen 1,5 tot 2 kilo. In een latere fase van de voedingscoaching bij mij zul je leren hoe gezond eten werkt zonder de PS. food & lifestyle producten maar met alledaagse producten uit de supermarkt. Heb je diabetes mellitus, ben je in de overgang of slik je medicatie, ook dan kan je afvallen (indien nodig altijd in overleg met jouw behandelend arts), daar heb ik veel ervaring mee daarnaast is mijn partner internist. Jij en ik kijken wat het beste bij jou past om jouw doelen te bepalen.

Tijdens de wekelijkse persoonlijke coaching, wordt de tijd genomen om jouw afvalweek te bepraten en je te begeleiden/ ondersteunen. Daarnaast geef ik je wekelijks tips, denk aan persoonlijke beweeg of sport tips, bewustwordingstips voor gezonde keuzes om een slanke, fitte lifestyle te bewerkstelligen en te behouden.

Ben je echt niet in de gelegenheid om naar mij toe te komen, bijvoorbeeld omdat je geen auto hebt, maar wil je wel graag door mij gecoacht worden? Geen probleem, ik kan ook bij jou langskomen!

Daarnaast kun je mij 24 uur per dag sms’en, whatsappen of mailen en je krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht terug, zodat je nooit met vragen hoeft te blijven zitten. 

Lees ook de tabs VoedingGedrag & Beweging, daar steek je veel van op want: ‘Consistentie is de sleutel tot blijvend succes’.

Begin PS. food & lifestyle met een gratis intake!

Laten we kennismaken!

Wat is PS. food & lifestyle?logo

  • Deskundig advies
  • Gezond voedingspatroon
  • Volwaardig, eiwitrijk voedingsadvies
  • Bevordert de stofwisseling
  • Lekkere producten en een kookboek met heerlijke recepten
  • Makkelijk vol te houden
  • Behoud van spiermassa
  • Ontwikkeld door diëtisten
  • Nazorgtraject gewichtsbehoud

Het afslankprogramma van PS. food & lifestyle bestaat uit 3 fases

Van afvallen..

In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2.5 uur een eetmoment.

Via overgangsfase…

In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PS. food & lifestyle producten vervangen voor gewone voedingsproducten.

Naar een stabiel en vitaal leven…

Ook na het behalen van je streefgewicht blijf ik je coachen. In de derde fase eet je alleen nog de tussendoortjes van PS. food & lifestyle.

Wil jij ook een prachtig snel resultaat?

Ik spreek je graag!