Eindelijk weer in je kleding passen

Afvallen - Onyx Voedingscoach

Zit je al een tijdje niet lekker in je vel, passen je favoriete kleren niet meer of blijf je maar jojo’en? Dan herken jij je misschien wel in deze situaties: Niet nee kunnen zeggen als je iets lekkers wordt aangeboden, een reep chocolade opentrekken als je er even doorheen zit of het geplande uurtje wandelen toch weer inruilen voor een avond op de bank. 

Komt dit je bekend voor en denk je dat jij niet succesvol kunt afvallen? Laat je dan coachen door mij! Ik leer je hoe je de balans tussen genieten en gezond eten juist wél kunt behouden. Je zult versteld staan hoe snel en makkelijk afvallen kan gaan als je het op de goede manier doet.

Samen werken we aan een nieuwe lifestyle

Heb je al van alles geprobeerd om af te vallen en lukt het maar niet om je doel te behalen? Of kom je altijd weer terug op je oude gewicht? Ik kan je daarbij helpen. Ik wil bij jou bewustwording creëren van je eigen gedrag en je de handvatten gegeven hoe je dit kunt ombuigen, zowel wat voeding als beweging betreft. Ik help je om bepaalde patronen te doorbreken, zodat je lekker in je vel komt te zitten en door gezonde keuzes afvalt. Op deze manier breng je een gezonde structuur aan in je leven, waar ook zeker ruimte is om te genieten. Dit doen we met behulp van het PS. food & lifestyle programma. Dit is een leuke en leerzame manier van afvallen, die je goed kunt volhouden. Het voelt namelijk helemaal niet als lijnen. Met PS. food & lifestyle ga je niet op crash dieet, maar leer je om steeds gezondere keuzes in je voeding te maken. Je eet lekker, gezond én vaak.

Tijdens mijn coaching pakken we alle lastige punten op: Voeding, mindset en beweging. Dit doen we op een manier die bij jou past, want alleen dan houd je het ook vol. Ik geef je tips hoe je actiever kunt zijn zonder naar de sportschool te moeten gaan en hoe je kunt afvallen met erg lekker eten dat makkelijk te maken is. Dit geeft je niet alleen zelfvertrouwen, maar ook de handvatten om een echte lifestyle change te behalen.

Hoe fijn zou het zijn als je straks weer uit je eigen kledingkast kunt shoppen! En dat je het hele jaar door vertrouwen hebt in de keuzes die je maakt! Met de juiste begeleiding en aanpak kan ook jij dit zeker bereiken. Laten we samen de strijd tegen de kilo’s aangaan.

Wat is PS. food & lifestyle?

PS. food & lifestyle is geen crashdieet, het is een lifestyle! Je leert anders te eten, maar juist niet minder en toch zul je versteld staan hoe de kilo’s verdwijnen zonder honger te lijden. Het PS. food & lifestyle programma voelt dan ook niet als lijnen, waardoor afslanken een stuk makkelijker én leuker wordt. Je hebt enorm veel keuze bij PS. food & lifestyle. Een kleine greep uit het assortiment is pasta en rijst, desserts, wafels, repen, soepen, nootjes, koolhydraatarm brood of crackers en nog veel meer! In een latere fase van mijn voedingscoaching bouwen we de PS. food & lifestyle producten af. Wanneer jij jouw doel hebt bereikt heb je ook een gezond eetpatroon aangeleerd, herken je je valkuilen en kun je volop genieten van je nieuwe slanke fitte lifestyle!

Iedere week vindt er een persoonlijke coaching plaats, waarin ik de tijd neem om jouw afvalweek te bespreken en jou te begeleiden en te sturen waar nodig. Daarnaast geef ik je wekelijks tips, zoals persoonlijke bewustwordingstips en beweeg- of sport-tips voor het maken van gezonde keuzes. Zit je met vragen tussendoor of in het weekend? Je kunt me altijd bereiken via WhatsApp. Als coach sta ik namelijk altijd voor je klaar.

Meer lezen over PS. food & lifestyle

Wil je starten?

Ben jij er klaar voor een lifestyle change? Laten we kennismaken! Je bent welkom voor een afspraak in mijn praktijk, waar we samen een plan voor jou gaan opstellen.

  Contact

  Van Heemstraweg 65
  6641 AB Beuningen

  06 38 51 07 38

  web: onyxvoedingscoach.nl
  mail: info@onyxvoedingscoach.nl