Voorstellen

Hallo, mijn naam is Hannah Uiterweerd, gediplomeerd voedingscoach en fitness trainer. Wat leuk dat je op mijn website kijkt! Met een rugzak vol ervaringen wil ik je ‘betere’ keuzes laten maken. Niet belerend, maar inspirerend. Met een aanpak die bij jou past, die voldoening geeft en echt tot langdurig resultaat leidt. Wat bij de een werkt, kan bij de ander geen enkel effect hebben, we zijn immers allemaal anders. Ik ga graag met jou het avontuur aan en wil je coachen naar een gezonde lifestyle op een manier die bij jou past.

De weg naar een nieuwe lifestyle

Alles begint met het herkennen van je valkuilen, je hier bewust van worden en hiervan leren. Daar ligt de sleutel voor het maken van gezonde keuzes om jouw doelen te bereiken en deze ook te behouden. Dit hoef je niet alleen te doen, ik kan jou hierbij helpen. Ik wil je laten zien dat afvallen ook fijn en leuk kan zijn, en dat je door echt iets te veranderen je nieuwe lifestyle ook volhoudt. In combinatie met PS. food & lifestyle leer je dat je jezelf hiervoor echt niet al het lekkers en leuks hoeft te ontzeggen. Ik kan je vertellen hoe je dit doet en hoe je kunt blijven genieten terwijl je afvalt.

Zo kan ik jou coachen

Op het moment dat jij en ik weten waar jouw valkuilen zitten, kan ik jou coachen in het proces naar een nieuwe lifestyle. Tijdens de wekelijkse coaching kun je alles met mij bespreken. Ik laat je zien waar je op moet letten en geef je de nodige handvatten. Daarnaast kun je me altijd appen, zodat ik je altijd kan sturen, ondersteunen en motiveren om je doel te bereiken.
Iedereen is op zoek naar iets wat bij hem of haar past, wat voldoening en resultaat geeft … dat blijft een persoonlijke ervaring. Jij kunt het ook! Laat mij je coachen en motiveren, zodat je zelf je valkuilen leert herkennen en jezelf tijdig kan corrigeren, maar vooral lichter door het leven kan gaan met hervonden zelfvertrouwen, zodat je positief naar jezelf kan kijken.

Dat alles onder het motto: Gezond en fit is a way of life.

Ik heb veel ervaring met…

Iedereen is bij mij welkom! Maar zit je in de overgang, gebruik je bepaalde medicatie, heb je diabetes mellitus of zwaar overgewicht/obesitas? Vaak is het dan extra lastig om succesvol af te vallen en de resultaten ook te behouden. De afgelopen jaren heb ik me hier dan ook steeds meer in verdiept en meerdere cursussen hierover gevolgd. Daarnaast heb ik zelf ook ooit aan die kant gestaan, waardoor ik weet hoe het voelt. Ik kan jou dan ook hierin begeleiden op een manier waar jij je prettig bij voelt en waar we met jouw motivatie en inzet je doelen kunnen bereiken! Ik vind het geweldig om je te coachen naar een gezondere leefstijl. Heb je al van alles geprobeerd, herken jij je hierin en ben je enthousiast geworden? Ik zou het leuk vinden om kennis met je te maken.

Wil je kennismaken?

Ben je op zoek naar een voedingscoach en heb je zin gekregen om te starten? Ik zit in Beuningen, dicht bij Nijmegen. Stuur me gerust een bericht! Tijdens een eerste kennismakingsgesprek kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen om je doelen te bereiken.

  Contact

  Van Heemstraweg 65
  6641 AB Beuningen

  06 38 51 07 38

  web: onyxvoedingscoach.nl
  mail: info@onyxvoedingscoach.nl

  • De eerste 5 kilo was ik zo kwijt en samen met Hannah weet ik zeker dat ik de volgende 5 ook haal

   - Linda (52 jaar)

  • Mijn leven is compleet veranderd en met de hulp van Hannah weet ik zeker dat dit ook zo blijft

   - Sandra (59 jaar)

  • Hannah was het steuntje in mijn rug dat ik nodig had om eindelijk af te vallen en gezonder te leven

   - Maarten (44 jaar)

  • In een half jaar 12 kilo kwijt... ondanks de overgang!

   - Brigitte (56 jaar)

  • Ik heb geen enkele keer honger gehad en pas eindelijk weer in mijn favoriete rokjes

   - Sanne (37 jaar)

  • Ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel en geniet van het leven

   - Ton (52 jaar)

  • Dankzij Hannah en haar adviezen en stimulerende woordjes ben ik nu gekomen waar ik stiekem toch wilde zijn

   - Marcha (43 jaar)

  • Hannah heeft me geleerd na te denken over wat je eet ... Nu ben ik 18 kg lichter en er zo ontzettend blij mee

   - Monique (57 jaar)