Tarieven

Wat zijn de kosten voor PS. food & lifestyle

PowerSlim gaat per 22-10-2021 verder onder de naam PS. food & lifestyle. Met deze naamsverandering voldoet PS. food & lifestyle aan de Europese wetgeving voor de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) en Federale Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen FAVV-AFSCA (België). De service en producten blijven zoals je gewend bent. Er komen alleen veel nieuwe extra’s bij. 

Natuurlijk wil je graag weten wat de kosten zijn om het beste resultaat te behalen.
De kosten verschillen per persoon en zijn o.a. afhankelijk van hoe actief je bent, je startgewicht en het aantal kilo’s dat je wilt afvallen.
Als je wilt starten maak je een afspraak voor een gratis intakegesprek van ruim 60 minuten (t.w.v. €60,-). Tijdens dit intakegesprek wordt er een body meting gedaan, waarbij ik je BMI, vetpercentage, spiermassa, visceral vet (vet om de organen) en buikomvang meet, om te kijken hoe je er nu voorstaat. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden en begeleiding die ik jou kan bieden als voedingscoach.
De coaching tijdens het volgen van het PS. food & lifestyle afslankprogramma is helemaal inbegrepen (bij een minimale afname van €65,00 aan producten per coaching moment). De coaching bestaat uit gratis wekelijkse consulten van ongeveer 30 minuten (t.w.v. €30,00).

Wanneer je start met het PS. food & lifestyle traject kost een maaltijd/eetmoment gemiddeld €2,50 – €3,00. In de eerste fase start je met 4 tot 6 eetmomenten per dag, dus dan ben je gemiddeld tussen de €12,50 – tot €16,-. per dag kwijt aan PS. food & lifestyle producten. Deze producten vervangen dan wel grotendeels je wekelijkse boodschappen en daarmee ook je uitgaven in de supermarkt. Naarmate je vordert in het traject worden de kosten minder, omdat je het aantal PS. food & lifestyle producten afbouwt en weer meer normale voeding eet.

Meestal beginnen we met een starterspakket met een verzameling van 46 PS. food & lifestyle producten, zodat je een goed beeld krijgt van het hele PS. food & lifestyle assortiment (het gehele assortiment bestaat uit 125 producten). Verder zit er in het pakket een shaker, multivitaminen en mineralen, een kookboek t.w.v. €14,95 met heerlijke recepten, en 14 weekmenu’s. Het starterspakket is voldoende voor 7 tot 8 dagen en kost €159,-.
Nadat je het startpakket hebt geprobeerd kun je iedere week zelf je PS. food & lifestyle pakket samenstellen uit het gehele assortiment van PS. food & lifestyle.

Na het behalen van jouw ideale gewicht met PS. food & lifestyle, kun je ervoor kiezen om nog verder begeleid te worden door mij. Elke maand gaan we even zitten, kijken we samen hoe het gaat en wordt er een lichaamsmeting gedaan. Zo kun je er zeker van zijn dat je jouw nieuwe leefstijl echt eigen hebt gemaakt en deze behoudt, zodat je niet meer aankomt.

Ben je echt niet in de gelegenheid om naar mij toe te komen, bijvoorbeeld omdat je geen auto hebt, maar wil je wel graag door mij gecoacht worden? Geen probleem, ik kan ook bij jou langskomen!

Begint het te kriebelen? Dan starten we met een vrijblijvend intakegesprek!

Maak een afspraak

Tarieven persoonlijk voedingsadvies

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een voedingsadvies op basis van normale voeding.

Na het eerste telefonische kennismakingsgesprek, wordt er een vragenlijst en eetdagboek naar je toegezonden. Je neemt deze weer ingevuld mee naar het persoonlijk consult van 60 minuten. Tijdens het consult wordt er een Body meting gedaan: BMI, Vetpercentage, Spiermassa, Visceral vet (vet om de organen) en Buikomvang worden gecheckt, om te kijken hoe je er nu voorstaat. Ook krijg ik een beeld van jouw eetgedrag en kijken we vanuit daar naar de wensen, vragen en doelen, welke aanpak past het beste in jouw leven. Tijdens het consult bespreken we alle mogelijkheden hoe ik jou kan begeleiden als voedingscoach. Na het eerste consult krijg je van mij een persoonlijk voedingsadvies. Woon je niet in de buurt van Beuningen? Ook dan is het mogelijk.

De kosten zijn €75,00 voor een eerste consult en €30,00 voor vervolg consulten van 45 minuten. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je contact met mij opnemen.

Annuleren van afspraken kan tot 24 uur voorafgaand. Bij het niet verschijnen of te laat de afspraak wijzigen ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Ben je echt niet in de gelegenheid om naar mij toe te komen, bijvoorbeeld omdat je geen auto hebt, maar wil je wel graag door mij gecoacht worden? Geen probleem, ik kan ook bij jou langskomen!

Contact

Van Heemstraweg 65
6641 AB Beuningen

06 38 51 07 38

web: onyxvoedingscoach.nl
mail: info@onyxvoedingscoach.nl