Starten met afvallen - Onyx Voedingscoach

Uitstel is afstel

Starten met lijnen lijkt niet altijd even makkelijk. Vaak raken we verzeild in een hoop plannen en verschuiven voordat we eindelijk willen starten. Volgende week is het Pasen, de week daarop is de verjaardag van je beste vriendin en even later ga je op vakantie en wil je optimaal gebruikmaken van het all-inclusive pakket. Voordat je het weet is het september en ben je nog steeds niet begonnen met afvallen. Zo is er altijd wel een excuus dat je kunt gebruiken om het lijnen nog even uit te stellen. En van uitstel komt vaak afstel. Hoe zorg jij er dan voor dat je toch eindelijk die knop omzet en voor je doelen gaat?

Niet moeten maar willen

Wanneer je succesvol wilt afvallen is het belangrijk om te onthouden dat je niet moet afvallen, maar dat je wil afvallen. Het is een bewuste keuze die je maakt. Door deze positieve mindset aan te houden zul je merken dat het je een stuk gemakkelijker afgaat om dat ene glaasje wijn of de vette snack af te slaan. Niemand verbiedt jou dit, maar jij wilt het niet. Wat jij wel wilt is een slanker en fitter lichaam, zodat jij beter in je vel gaat zitten. Dat is een glaasje minder toch wel waard?

Way of life

Kortetermijndenken en afvallen gaan over het algemeen niet samen. Het gevaar van een “eindstreep” is dat we vaak weer in onze oude gewoontes terugvallen wanneer we het gewenste resultaat hebben bereikt. Helaas verdwijnen de behaalde resultaten dan ook als sneeuw voor de zon. Veel beter is het om je leefstijl en je eetgewoontes aan te passen. Met andere woorden: leer bewuste en gezonde keuzes te maken die je een leven lang kunt aanhouden. Dit hoef je niet alleen te doen. Ik wil jou daar graag bij helpen. Daarbij maak ik gebruik van het PowerSlim programma. Dit is een hele fijne manier om af te vallen, aangezien je geen honger hebt, lekker kunt eten en de overtollige kilo’s als maar verdwijnen. In de eerste fase eet je zoveel mogelijk PowerSlim producten en dit bouw je steeds meer af naar gezonde producten uit de supermarkt. Op die manier geef ik jou met behulp van PowerSlim een houvast die het jou mogelijk maakt om van deze bewuste keuzes een way of life te maken.

In balans

Het aanpassen van je leefstijl betekent niet dat je iedere lekkernij op ieder moment moet afslaan. Heb je in de avond een verjaardag en wil je toch graag een stukje van de verjaardagstaart? Dat kan! Zolang je maar zorgt dat dit in balans is met de rest van jouw week. Daarmee bedoel ik dat je de 80/20 regel aanhoudt. Door jezelf af en toe iets lekkers te gunnen en te weten dat dit oké is blijf je gemotiveerd om je iedere dag aan je gezonde leefstijl te houden. Als het goed is heb je inmiddels namelijk genoeg kennis om te weten op welke manier jij dat stukje verjaardagstaart kunt compenseren, zodat jij aan het einde van de week uitkomt op de 80/20 verdeling. Wil je toch een keertje iets extra’s snoepen? Kies dan voor een extra tussendoortje van PowerSlim! Deze repen vullen, hebben veel minder koolhydraten dan de zoetigheden uit de supermarkt en smaken minstens net zo lekker.

Wanneer je van plan bent om te gaan afvallen zul je simpelweg gewoon moeten beginnen. Niet denken maar doen. Er zullen altijd momenten zijn waarop het moeilijk is, maar dit zijn juist de momenten waarop jij kunt laten zien dat jij het in je hebt! Je hebt de regie zelf in handen. Bovenstaande tips geven je de nodige handvatten die het jou mogelijk maken om succesvol af te vallen en het behaalde resultaat te behouden, zelfs tijdens de feestdagen en op vakanties.

Waar wacht je nog op? Neem dan contact met mij op. Samen kijken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat ook jij eindelijk begint met het behalen van jouw doelen!

Ga terug

Contact

Van Heemstraweg 65
6641 AB Beuningen

06 38 51 07 38

web: onyxvoedingscoach.nl
mail: info@onyxvoedingscoach.nl