Vriendinnen actie: maak kans op €2.500 shoptegoed!

Je pakt je zomerkleding erbij en ineens glijdt dat net te strakke jurkje van vorig jaar makkelijk over je heupen. In de winkel zegt de verkoopster dat je best een maatje kleiner kunt passen. En op het strand hoef je je vooral niet meer bezig te houden met je buik inhouden. Wat ben je goed bezig!

Samen stralen

Met Powerslim zeg jij weer Yes tegen jezelf en dat gun je je vriend(in) natuurlijk ook. En waarom zou je in je eentje strijden tegen de kilo’s? Samen met een vriend(in) help je elkaar verder. Je geeft elkaar een ‘kom op, volhouden’-push en met elkaar vieren jullie je prestaties.

Meld je samen met je vriend(in) aan en maak samen kans op een dag shoppen!

Meld je samen met je vriend(in) aan om samen kans te maken op een dag shoppen met een personal stylist en € 2.500,- shoptegoed. Daarnaast maken jullie ook nog kans op één van de 500 Fashioncheques t.w.v. € 50,-. Zo wordt elkaar motiveren nog leuker! Neem contact met mij op voor meer informatie en de actievoorwaarden!

Ben jij al PowerSlimmer?

Zeg jij al yes tegen jezelf doordat je al een tijdje bezig of klaar bent met het volgen van het PowerSlim programma? Dat gun je je vriendin natuurlijk ook! Draag jij een vriend(in) aan om ook te starten met het PowerSlim programma? Dan maken jullie samen kans op een dag shoppen met een personal stylist en €2.500,- shoptegoed*. Want afvallen doe je niet alleen!

Zijn jullie er klaar voor?

Denk je dat je te laat bent begonnen?

Geen zorgen! Onder de juiste begeleiding heb je nog genoeg tijd om je doelen voor deze zomer te bereiken!

Lees hier waarom het nog niet te laat is!

Contact

Van Heemstraweg 65
6641 AB Beuningen

06 38 51 07 38

web: onyxvoedingscoach.nl
mail: info@onyxvoedingscoach.nl