afvallen zomer - Onyx Voedingscoach

Deze zomer wordt jouw zomer!

De zomer is nu echt begonnen! Wil jij die extra kilo’s nog kwijt voordat je heerlijk op vakantie gaat en je waagt op het strand in je zomeroutfit? Het is nog niet te laat, maar dan is het nu wel écht tijd om te beginnen! Deze zomer kan nog steeds jouw zomer worden!

Grijp je laatste kans

Heb je de moed al opgegeven en probeer je het volgend jaar wel weer opnieuw? Zonde, want met de juiste begeleiding en voldoende motivatie kun je enorm veel bereiken! Maar dan moet je nu wel echt beginnen! Dit doe je niet alleen maar samen met mij, Hannah. Als voedingscoach kan ik jou in korte tijd belangrijke tips en bagage over voeding en beweging meegeven, waarmee jij een langdurige gezonde leefstijl ontwikkelt. Samen zetten we haalbare doelen neer en gaan we voor het beste resultaat. Je zult versteld staan hoe leuk en makkelijk afvallen kan zijn als je het op de juiste manier doet. Dus grijp je laatste kans en meld je aan voor het PowerSlim programma onder mijn begeleiding!

Hoe ga ik jou helpen?

Als voedingscoach begeleid ik jou bij het behalen van jouw doelen door voeding en beweging te combineren op een manier die bij jou past. Met behulp van het PowerSlim programma help ik jou om op een effectieve én leuke manier af te vallen. Samen zorgen we ervoor dat jij een gezonde leefstijl ontwikkelt waarmee jij snel resultaten behaalt én behoudt.

Meer lezen over PowerSlim

Iedere week vindt er een persoonlijke coaching plaats, waarin ik de tijd neem om jouw afvalweek te bespreken en jou te begeleiden en te sturen waar nodig. Daarnaast geef ik je wekelijks tips, zoals persoonlijke beweeg- of sport-tips en bewustwordingstips voor het maken van gezonde keuzes. Zit je met vragen tussendoor of in het weekend? Ook dan kun je mij bereiken! Via WhatsApp sta ik namelijk altijd voor je klaar.

Wordt deze zomer ook jouw zomer?

Laten we kennismaken

Vriendinnen actie

Wist je dat wanneer jij je nu samen met een vriendin aanmeld voor PowerSlim onder mijn begeleiding, jullie kans maken op een dagje shoppen met een personal stylist en €2.500 shoptegoed! Lees hier meer over deze actie. 

Contact

Van Heemstraweg 65
6641 AB Beuningen

06 38 51 07 38

web: onyxvoedingscoach.nl
mail: info@onyxvoedingscoach.nl