Slank en fit de lente in

De lente is begonnen! Nog even en we kunnen onze jurkjes en korte broeken weer uit de kast halen en ermee paraderen op het terras of op het strand. Maar voel jij je hier eigenlijk al klaar voor? Misschien ben je bang dat je te laat bent begonnen met het verliezen van die overtollige kilo’s, of wil het behalen van die gewenste eindstreep maar niet lukken? Laat mij jou dan helpen!

Het is nog niet te laat

Nu de temperaturen stijgen en de zon steeds vaker tevoorschijn komt maken we ons vaak druk of het nu te laat is om nog te beginnen met afslanken. Gelukkig is het is nooit te laat om af te vallen, maar om zomerproof te worden moet je nu wel starten! Met voldoende motivatie en de juiste begeleiding op het gebied van voeding en beweging kun jij voor de zomer nog jouw doelen behalen. Consistentie is de sleutel tot succes. Met die gedachte zorgen wij er samen voor dat jij niet alleen dit jaar, maar vooral ook de komende jaren zomerproof doorkomt.

Hoe ga ik jou helpen?

Als voedingscoach begeleid ik jou bij het behalen van jouw doelen door voeding en beweging te combineren op een manier die bij jou past. Met behulp van het PowerSlim programma help ik jou om op een effectieve én leuke manier af te vallen. Samen zorgen we ervoor dat jij een gezonde leefstijl ontwikkelt waarmee jij snel resultaten behaalt én behoudt.

Meer lezen over PowerSlim

Iedere week vindt er een persoonlijke coaching plaats, waarin ik de tijd neem om jouw afvalweek te bespreken en jou te begeleiden en te sturen waar nodig. Daarnaast geef ik je wekelijks tips, zoals persoonlijke beweeg- of sport-tips en bewustwordingstips voor het maken van gezonde keuzes. Zit je met vragen tussendoor of in het weekend? Ook dan kun je mij bereiken! Via WhatsApp sta ik namelijk altijd voor je klaar.

Ga jij samen met mij de uitdaging aan?

Laten we kennismaken

 

Contact

Van Heemstraweg 65
6641 AB Beuningen

06 38 51 07 38

web: onyxvoedingscoach.nl
mail: info@onyxvoedingscoach.nl