Zeg nee tegen vakantiekilo’s

De zomer is een tijd om van te genieten! Of je nou lekker in Nederland op het terras zit en tot in de late uurtjes lekker aan het bbq’en bent, of op vakantie aan het water ligt en sightseeing tours maakt. Heerlijk, maar in zo’n periode laten we onszelf vaak ook (een beetje?) gaan, met als gevolg dat er toch een paar kilootjes meer zijn dan waar je op had gehoopt. Baal jij ook van die rolletjes in je badpak, die zomerjurk die te strak zit, die ene mooie zomerbroek die niet meer dichtgaat of je conditie die je in de steek laat tijdens het wandelen op vakantie? Laten we daar dan nu samen iets aan doen!

Wacht niet langer

Of jouw vakantie nou nog moet beginnen of je alweer een tijdje terug bent en van de mooie zomer in Nederland geniet, voor het werken aan een slank en fit lichaam is het nooit te vroeg of te laat! En genieten van de zomer en tegelijkertijd aan je shape werken gaan gelukkig ook prima samen. Als je samen met mij deze uitdaging aangaat kan ik jou in korte tijd belangrijke tips en bagage over voeding en beweging meegeven. Daarmee raak je deze zomer al wat gewicht kwijt en zul je uiteindelijk een langdurig gezonde leefstijl ontwikkelen. Ga je nog op vakantie? Als je nu start kan ik met jou meekijken hoe je nu al een goed begin kunt maken en op vakantie op een leuke manier gezond kunt blijven eten en bewegen. Want je houdt het alleen vol als je het ook leuk vindt! Start je liever na je vakantie? Plan dan nu alvast een afspraak in zodat je er na je vakantie meteen voor kunt gaan! Dus wacht niet langer en meld je aan voor het PowerSlim programma onder mijn begeleiding!

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is geen crashdieet, het is een lifestyle! Met PowerSlim leer je anders te eten, maar juist niet minder en toch zul je versteld staan hoe de kilo’s verdwijnen zonder honger te lijden. Het PowerSlim programma voelt dan ook niet als lijnen, waardoor afslanken een stuk makkelijker én leuker wordt. Je hebt enorm veel keuze bij PowerSlim. Een kleine greep uit het assortiment is koolhydraatarm PowerSlim brood of crackers tot PowerSlim pasta en rijst, desserts, wafels, repen, soepen, nootjes en nog veel meer! In een latere fase van mijn voedingscoaching bouwen we de PowerSlim producten af. Wanneer jij jouw doel hebt bereikt heb je ook een gezond eetpatroon aangeleerd, herken je je valkuilen en kun je volop genieten van je nieuwe slanke fitte lifestyle!

Meer over PowerSlim

Iedere week vindt er een persoonlijke coaching plaats, waarin ik de tijd neem om jouw afvalweek te bespreken en jou te begeleiden en te sturen waar nodig. Daarnaast geef ik je wekelijks tips zoals: het maken van gezonde voedingskeuzes, persoonlijke bewustwording, beweeg- en sporttips. Zit je met vragen tussendoor of in het weekend? Je kunt me altijd bereiken via WhatsApp. Als coach sta ik namelijk altijd voor je klaar.

Kom langs om kennis te maken

De vakantiekilo’s die je deze zomer al kwijtraakt of misschien zelfs voorkomt, zorgen ervoor dat jij deze periode beter in je vel zit dan ooit. En hoe lekkerder jij je voelt, des te meer je nog kunt genieten van deze tijd! Hoe lekker is dat?! Dat wil je toch niet uitstellen? Stuur me een bericht en vertel mij jouw zomerdoelen!

  Contact

  Van Heemstraweg 65
  6641 AB Beuningen

  06 38 51 07 38

  web: onyxvoedingscoach.nl
  mail: info@onyxvoedingscoach.nl