Oeps… je goede voornemens nog niet behaald?

Voordat je het weet komt het einde van het jaar alweer in zicht. Een beetje voorbarig? Nee hoor! Sta maar eens stil bij de goede voornemens die jij aan het begin van dit jaar had. Wilde je eindelijk je streefgewicht halen, afvallen voor je droomvakantie of gewoon lekkerder in je vel zitten? En wat is daar tot nu toe van terecht gekomen? Gelukkig is het nooit te laat om te starten! Wanneer je nu begint, kun je voor het einde van het jaar nog ontzettend veel bereiken!

Benut de laatste maanden goed

De laatste maanden van het jaar zijn vaak niet de makkelijkste. Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw of gewoon een kleine winterdip: Vaak kom je voor een heleboel verleidingen te staan. Hoe fijn zou het zijn als je dit jaar weet hoe je hiermee om moet gaan? Als je volop kunt genieten van deze dagen, zonder schuldgevoel, terwijl je aan je doelen blijft werken. En als je aan het einde van dit jaar toch eindelijk hebt behaald waar je aan het begin van dit jaar van droomde. Ik kan je hierin coachen! Als je samen met mij deze uitdaging aangaat kan ik je de juiste handvatten en bagage geven, zodat jij dit jaar nog slanker, fitter en gezonder wordt. Dit doen we op een manier die bij jou past en die je lang volhoudt. Dit doen we in combinatie met het PS. food & lifestyle programma. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel verder!

Wat is PS. food & lifestyle?

PowerSlim gaat per 22-10-2021 verder onder de naam PS. food & lifestyle. Met deze naamsverandering voldoet PS. food & lifestyle aan de Europese wetgeving voor de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) en Federale Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen FAVV-AFSCA (België). De service en producten blijven zoals je gewend bent. Er komen alleen veel nieuwe extra’s bij. 

PS. food & lifestyle is geen crashdieet, het is een lifestyle! Met PS. food & lifestyle leer je anders te eten, maar juist niet minder en toch zul je versteld staan hoe de kilo’s verdwijnen zonder honger te lijden. Het PS. food & lifestyle programma voelt dan ook niet als lijnen, waardoor afslanken een stuk makkelijker én leuker wordt. Je hebt enorm veel keuze bij PS. food & lifestyle. Een kleine greep uit het assortiment is koolhydraatarm PS. food & lifestyle brood of crackers tot PS. food & lifestyle pasta en rijst, desserts, wafels, repen, soepen, nootjes en nog veel meer! In een latere fase van mijn voedingscoaching bouwen we de PS. food & lifestyle producten af. Wanneer jij jouw doel hebt bereikt heb je ook een gezond eetpatroon aangeleerd, herken je je valkuilen en kun je volop genieten van je nieuwe slanke fitte lifestyle!

Meer over PS. food & lifestyle

Iedere week vindt er een persoonlijke coaching plaats, waarin ik de tijd neem om jouw afvalweek te bespreken en jou te begeleiden en te sturen waar nodig. Daarnaast geef ik je wekelijks tips zoals: het maken van gezonde voedingskeuzes, persoonlijke bewustwording, beweeg- en sporttips. Zit je met vragen tussendoor of in het weekend? Je kunt me altijd bereiken via WhatsApp. Als coach sta ik namelijk altijd voor je klaar.

De vakantiekilo’s die je deze zomer al kwijtraakt of misschien zelfs voorkomt, zorgen ervoor dat jij deze periode beter in je vel zit dan ooit. En hoe lekkerder jij je voelt, des te meer je nog kunt genieten van deze tijd! Hoe lekker is dat?! Dat wil je toch niet uitstellen? Stuur me een bericht en vertel mij jouw zomerdoelen!

  Contact

  Van Heemstraweg 65
  6641 AB Beuningen

  06 38 51 07 38

  web: onyxvoedingscoach.nl
  mail: info@onyxvoedingscoach.nl