Summerproof? Grijp je laatste kans!

onyx voedingscoach powerslim

De zomer is nu echt begonnen! Alle plannen die jij voor deze zomer hebt gemaakt worden nu werkelijkheid. Bruin worden op het strand in Scheveningen of toch naar het buitenland, eindelijk die mooie zomeroutfit uit de kast trekken! De zomer is een tijd om je op te verheugen, maar dat kan alleen als je ook lekker in je vel zit. Maar wat nou als dat niet het geval is, omdat je je niet zo gelukkig voelt in je zomerkleding? Een vervelend gevoel, maar je kunt er altijd iets aan veranderen. Je kunt nog steeds summerproof worden voor deze zomer!

Grijp je laatste kans

Heb je de moed al opgegeven en probeer je het volgend jaar wel weer opnieuw? Zonde, want ook jij kunt deze zomer nog echt afvallen met behulp van het PS. food & lifestyle programma! Met de juiste begeleiding en de lekkere recepten PS. food & lifestyle kun je enorm veel bereiken, maar dan moet je nu wel echt beginnen! Dit doe je niet alleen maar samen met mij, Hannah. Als voedingscoach kan ik jou in korte tijd belangrijke tips en bagage over voeding en beweging meegeven, waarmee jij een langdurige gezonde leefstijl ontwikkelt. Samen zetten we haalbare doelen neer en gaan we voor het beste resultaat. Je zult versteld staan hoe leuk en makkelijk afvallen kan zijn als je het op de juiste manier doet. Dus grijp je laatste kans en meld je aan voor het PS. food & lifestyle programma onder mijn begeleiding!

Wat is PS. food & lifestyle?

PS. food & lifestyle is geen crashdieet, het is een lifestyle! Met PS. food & lifestyle leer je anders te eten, maar juist niet minder en toch zul je versteld staan hoe de kilo’s verdwijnen zonder honger te lijden. Het voelt dan ook niet als lijnen, waardoor afslanken een stuk makkelijker én leuker wordt. Je hebt enorm veel keuze bij PS. food & lifestyle. Een kleine greep uit het assortiment is pasta en rijst, desserts, wafels, repen, soepen, nootjes en nog veel meer! In een latere fase van mijn voedingscoaching bouwen we de PS. food & lifestyle producten af. Wanneer jij jouw doel hebt bereikt heb je ook een gezond eetpatroon aangeleerd, herken je je valkuilen en kun je volop genieten van je nieuwe slanke fitte lifestyle!

Meer lezen over PS. food & lifestyle

Iedere week vindt er een persoonlijke coaching plaats, waarin ik de tijd neem om jouw afvalweek te bespreken en jou te begeleiden en te sturen waar nodig. Daarnaast geef ik je wekelijks tips zoals: het maken van gezonde voedingskeuzes, persoonlijke bewustwording, beweeg- en sporttips. Zit je met vragen tussendoor of in het weekend? Je kunt me altijd bereiken via WhatsApp. Als coach sta ik namelijk altijd voor je klaar.

Laten we kennismaken!

Wordt deze zomer jouw zomer? Laten we kennismaken! Kom langs voor een kennismakingsgesprek!

  Contact

  Van Heemstraweg 65
  6641 AB Beuningen

  06 38 51 07 38

  web: onyxvoedingscoach.nl
  mail: info@onyxvoedingscoach.nl