Summerbodies are made in winter

Het lijkt misschien nog een beetje vroeg om het over Summerbodies te hebben, maar met onze goede voornemens nog in gedachten is nu wel echt de beste tijd om je klaar te stomen voor aankomende zomer! De stappen die je nu zet brengen je namelijk steeds dichter bij je doel en zorgen ervoor dat jij je wél prettig kunt voelen in korte broeken, zomerjurken of op het strand! En ja, gemotiveerd blijven afvallen rond deze tijd van het jaar kan soms behoorlijk lastig zijn, als het buiten nog donker is en je vaker regen dan zonneschijn ziet. Maar juist nu is het zo belangrijk dat je volhoudt! Want “summerbodies are made in winter”. En voordat je het weet is het al zomer. Gelukkig hoef je het allemaal niet alleen te doen. Ik wil je graag helpen met het bereiken van die summerbody!

Coaching naar een gezonde lifestyle

Als je samen met mij de strijd tegen de extra kilo’s aangaat zorgen wij ervoor dat jij niet alleen deze zomer, maar ook de zomers daarop lekker in je vel zit! Je leert namelijk niet alleen wat je beter wel of niet kunt eten om jouw doelstelling te bereiken, maar ook waarom. Ik wil je bewust maken van je eigen gedrag, zowel wat voeding als beweging betreft. Het resultaat hiervan is een echte lifestyle verandering waarmee jij jouw behaalde resultaten ook echt kunt behouden! Om dit te bereiken maak je gebruik van het PowerSlim programma. Je zult zien dat afvallen met PowerSlim heel erg lekker en veel gemakkelijker vol te houden is dan wanneer je jezelf streng op dieet zet. Je gaat op een leuke manier werken aan de beste versie van jezelf! Je krijgt de nodige tools om je nieuwe lifestyle met veel plezier het hele jaar en nog langer vol te kunnen houden.

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is geen crashdieet, het is een lifestyle! Met PowerSlim leer je anders te eten, maar juist niet minder en toch zul je versteld staan hoe de kilo’s verdwijnen zonder honger te lijden. Het PowerSlim programma voelt dan ook niet als lijnen, waardoor afslanken een stuk makkelijker én leuker wordt. Je hebt enorm veel keuze bij PowerSlim. Een kleine greep uit het assortiment is koolhydraatarm PowerSlim brood of crackers tot PowerSlim pasta en rijst, desserts, wafels, repen, soepen, nootjes en nog veel meer! In een latere fase van mijn voedingscoaching bouwen we de PowerSlim producten af. Wanneer jij jouw doel hebt bereikt heb je ook een gezond eetpatroon aangeleerd, herken je je valkuilen en kun je volop genieten van je nieuwe slanke fitte lifestyle!

Meer lezen over PowerSlim

Iedere week vindt er een persoonlijke coaching plaats, waarin ik de tijd neem om jouw afvalweek te bespreken en jou te begeleiden en te sturen waar nodig. Daarnaast geef ik je wekelijks tips, zoals persoonlijke bewustwordingstips en beweeg- of sport-tips voor het maken van gezonde keuzes. Zit je met vragen tussendoor of in het weekend? Je kunt me altijd bereiken via WhatsApp. Als coach sta ik namelijk altijd voor je klaar.

Benieuwd naar de resultaten?

Ben je benieuwd naar resultaten en ervaringen van anderen die jou voorgingen op weg naar een fitte en gezonde leefstijl? Bekijk dan de ervaringen met Onyx!

Bekijk ervaringen met onyx

Wil jij deze zomer de beste versie van jezelf zijn en je eindelijk weer goed voelen in je lichaam? Neem dan contact met mij op! Ik begeleid je hier graag bij.

  Contact

  Van Heemstraweg 65
  6641 AB Beuningen

  06 38 51 07 38

  web: onyxvoedingscoach.nl
  mail: info@onyxvoedingscoach.nl