Succesvol afvallen - Onyx Voedingscoach

Start nu met afvallen en kom de herfst slank en fit door!

De herfst is inmiddels echt begonnen. Het wordt steeds kouder, de dagen worden korter, de zomerkleding kan in de kast en de regen tikt vaker tegen de ramen. Hoe mooi de herfst ook kan zijn, vaak voelen we ons in deze tijd van het jaar al snel minder energiek. We krijgen trek in comfort-food en liggen liever op de bank dan er op uit te gaan. Succesvol afvallen vinden we in deze najaarsdip dan ook vaak lastig. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn!

Door juist nu te beginnen met het behalen van jouw streefgewicht ben jij de najaarsdip voor en kom je juist energiek en met veel plezier de herfst door! Misschien heb je nog wat vakantiekilo’s die er vanaf moeten of wil jij dit jaar afsluiten met een knal, in die prachtige strakke jurk. Nu is de tijd om te beginnen en daar wil ik jou graag bij helpen!

Wat is PowerSlim?

Als voedingscoach begeleid ik jou bij het behalen van jouw doelen met behulp van het PowerSlim programma. PowerSlim is geen crashdieet, het is een lifestyle! Met PowerSlim leer je anders te eten, maar juist niet minder en toch zul je versteld staan hoe de kilo’s verdwijnen zonder honger te lijden. Het PowerSlim programma voelt dan ook niet als lijnen, waardoor afslanken een stuk makkelijker én leuker wordt. Je hebt enorm veel keuze bij PowerSlim. Een kleine greep uit het assortiment is koolhydraatarm PowerSlim brood of crackers tot PowerSlim pasta en rijst, desserts, wafels, repen, soepen, nootjes en nog veel meer!

In een latere fase van mijn voedingscoaching bouwen we de PowerSlim producten af. Wanneer jij jouw doel hebt bereikt heb je ook een gezond eetpatroon aangeleerd, herken je je valkuilen en kun je volop genieten van je nieuwe slanke fitte lifestyle!

Meer over PowerSlim

Iedere week vindt er een persoonlijke coaching plaats, waarin ik de tijd neem om jouw afvalweek te bespreken en jou te begeleiden en te sturen waar nodig. Daarnaast geef ik je wekelijks tips zoals: het maken van gezonde voedingskeuzes, persoonlijke bewustwording, beweeg- en sporttips. Zit je met vragen tussendoor of in het weekend? Je kunt me altijd bereiken via WhatsApp. Als coach sta ik namelijk altijd voor je klaar.

Wil jij de herfst slank en fit doorkomen? Maak via onderstaand formulier een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken hoe ik jou kan begeleiden!

  Contact

  Van Heemstraweg 65
  6641 AB Beuningen

  06 38 51 07 38

  web: onyxvoedingscoach.nl
  mail: info@onyxvoedingscoach.nl