In 2020 eindelijk weer goed voelen over jezelf? Dit jaar behaal jij jouw goede voornemens wel!

Misschien heb je het al voorbij zien komen, want vanaf 27 december is PowerSlim overal te zien in bushokjes, op posters en zelfs op tv.

Ben jij al begonnen aan je goede voornemens? Misschien ben jij dit jaar wel van plan om eindelijk die vervelende extra kilo’s kwijt te raken en weer lekker in je kleren te passen? Nu is dé tijd om hiermee te starten! Pak het gelijk goed aan en werk samen met mij aan jouw doelen. Samen zorgen we ervoor dat jij in 2020 een frisse start maakt!

Jouw afslank doelen zijn dichterbij dan je denkt

In januari zijn we vaak extra gemotiveerd om te beginnen aan onze goede voornemens. Grijp die motivatie dus en begin meteen goed! Door nu te starten met het PowerSlim programma onder begeleiding van mij, Hannah, kun je in januari al ontzettend veel bereiken. De vooruitgang die je dan boekt geeft je weer motivatie om de aankomende maanden net zo hard door te gaan! Ik geef je handige tips om 2020 een stuk gezonder, fitter en slanker door te komen dan 2019. Je zult zien dat afvallen met PowerSlim heel erg lekker en veel gemakkelijker vol te houden is dan wanneer je jezelf streng op dieet zet. Je gaat op een leuke manier werken aan de beste versie van jezelf! Je krijgt de nodig tools om je nieuwe lifestyle met veel plezier het hele jaar en nog langer vol te kunnen houden.

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is geen crashdieet, het is een lifestyle! Met PowerSlim leer je anders te eten, maar juist niet minder en toch zul je versteld staan hoe de kilo’s verdwijnen zonder honger te lijden. Het PowerSlim programma voelt dan ook niet als lijnen, waardoor afslanken een stuk makkelijker én leuker wordt. Je hebt enorm veel keuze bij PowerSlim, zoals koolhydraatarm PowerSlim brood of crackers tot PowerSlim pasta en rijst, desserts, wafels, repen, soepen, nootjes en nog veel meer! In een latere fase van mijn voedingscoaching bouwen we de PowerSlim producten af. Wanneer jij jouw doel hebt bereikt heb je ook een gezond eetpatroon aangeleerd, herken je je valkuilen en kun je volop genieten van je nieuwe fitte lifestyle!

Meer lezen over PowerSlim

Iedere week vindt er een persoonlijke coaching plaats, waarin ik de tijd neem om jouw afvalweek te bespreken en jou te begeleiden en te sturen waar nodig. Daarnaast geef ik je wekelijks tips, zoals persoonlijke bewustwordingstips en beweeg- of sport-tips voor het maken van gezonde keuzes. Zit je met vragen tussendoor of in het weekend? Je kunt me altijd bereiken via WhatsApp. Als coach sta ik namelijk altijd voor je klaar.

Ben jij er klaar voor?

Ben jij er klaar voor om aan je goede voornemens te beginnen en de beste versie van jezelf te worden? Neem dan contact met mij op. Samen zorgen we ervoor dat jij in 2020 jouw nieuwe lifestyle doelen behaalt!

  Contact

  Van Heemstraweg 65
  6641 AB Beuningen

  06 38 51 07 38

  web: onyxvoedingscoach.nl
  mail: info@onyxvoedingscoach.nl