afvallen voor zomer - Onyx Voedingscoach

Slank en fit op rokjesdag

De lente is begonnen! De zon komt steeds vaker tevoorschijn, de temperaturen nemen beetje bij beetje toe en de etalages vullen zich steeds meer met zomerkleding. Nog even en we kunnen onze jurkjes en korte broeken weer uit de kast halen en ermee paraderen op het terras of op vakantie. Heerlijk! Of ben jij hier nog niet helemaal klaar voor? Heb je het gevoel dat je te laat bent begonnen met afvallen, of wil het behalen van jouw streefgewicht maar niet lukken? Ik wil jou graag helpen!

Slank en fit de lente in

Ben jij helemaal klaar met die extra kilo’s? Gelukkig is het is nooit te laat om af te vallen, ook niet als je deze zomer nog lekker in je vel wilt zitten. Maar om zomerproof te worden moet je deze lente wel starten! Met motivatie en de juiste focus onder mijn begeleiding kun jij deze lente grote stappen zetten die jou steeds dichter bij jouw doel brengen. Ik wil je bewust maken van je eigen gedrag, zowel wat voeding als beweging betreft. Het resultaat hiervan is een echte lifestyle verandering waarmee jij jouw behaalde resultaten ook echt kunt behouden! Om dit te bereiken maak je gebruik van het PowerSlim programma. Je zult zien dat afvallen met PowerSlim heel erg lekker en veel gemakkelijker vol te houden is dan wanneer je jezelf streng op dieet zet. Samen gaan we de strijd tegen die extra kilo’s aan en zorgen we ervoor dat jij eindelijk weer trots kunt zijn op je lichaam en vol zelfvertrouwen rokjesdag tegemoet kunt zien. Niet alleen dit jaar, maar ook de rokjesdagen hierna!

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is geen crashdieet, het is een lifestyle! Met PowerSlim leer je anders te eten, maar juist niet minder en toch zul je versteld staan hoe de kilo’s verdwijnen zonder honger te lijden. Het PowerSlim programma voelt dan ook niet als lijnen, waardoor afslanken een stuk makkelijker én leuker wordt. Je hebt enorm veel keuze bij PowerSlim. Een kleine greep uit het assortiment is koolhydraatarm PowerSlim brood of crackers tot PowerSlim pasta en rijst, desserts, wafels, repen, soepen, nootjes en nog veel meer! In een latere fase van mijn voedingscoaching bouwen we de PowerSlim producten af. Wanneer jij jouw doel hebt bereikt heb je ook een gezond eetpatroon aangeleerd, herken je je valkuilen en kun je volop genieten van je nieuwe slanke fitte lifestyle!

Meer lezen over PowerSlim

Iedere week vindt er een persoonlijke coaching plaats, waarin ik de tijd neem om jouw afvalweek te bespreken en jou te begeleiden en te sturen waar nodig. Daarnaast geef ik je wekelijks tips, zoals persoonlijke bewustwordingstips en beweeg- of sport-tips voor het maken van gezonde keuzes. Zit je met vragen tussendoor of in het weekend? Je kunt me altijd bereiken via WhatsApp. Als coach sta ik namelijk altijd voor je klaar.

Wil je starten?

Verheug jij je net zo op rokjesdag en ben je er klaar voor om deze lente de beste versie van jezelf te worden? Laat het me weten!

  Contact

  Van Heemstraweg 65
  6641 AB Beuningen

  06 38 51 07 38

  web: onyxvoedingscoach.nl
  mail: info@onyxvoedingscoach.nl