PowerSlim op Koffietijd en RTL Live

In de maand september en in de eerste week van oktober is PowerSlim zichtbaar in het populaire ochtendprogramma Koffietijd en in het middagprogramma RTL Live, die beide worden uitgezonden op RTL4!

PowerSlim en koffietijd

Ervaringen met PowerSlim

Ben jij benieuwd hoe anderen het PowerSlim programma ervaren? Twijfel je misschien nog of je zelf deel wilt nemen aan het PowerSlim programma? Kijk dan naar koffietijd op 1, 14 en 29 september! Een dame uit het testpanel van Koffietijd gaat de uitdaging aan: ze gaat een maand lang het PowerSlim programma testen voor Koffietijd. Ze wil haar vakantiekilo’s kwijt en heeft zin om zich weer lekker in haar vel te voelen. Hoe ze het PowerSlim programma ervaart vertelt ze in de uitzendingen op 1, 14 en 29 september. Daarnaast kun je haar afslankproces ook volgen op de Facebookpagina van Koffietijd en PowerSlim.

Naast de uitzendingen in Koffietijd zijn we ook te zien in twee uitzendingen van het programma RTL Live, op 4 en 18 september. In de rubriek ‘Door de ogen van’ vertellen twee PowerSlimmers over hun ervaringen met PowerSlim.

 

Contact

Van Heemstraweg 65
6641 AB Beuningen

06 38 51 07 38

web: onyxvoedingscoach.nl
mail: info@onyxvoedingscoach.nl