New year, new me!

Een nieuw jaar gaat vaak gepaard met gezonde kriebels en spanning. Er liggen immers 365 nieuwe dagen met nieuwe uitdagingen en kansen voor je. Wat ga jij met deze tijd doen? Wat wil jij in het nieuwe jaar bereiken en uitstralen?

Wil je al langer iets doen aan jouw gezondheid, je gewicht en je zelfvertrouwen, maar heb je nog niet de juiste manier gevonden? Ik kan je helpen om in het nieuwe jaar de beste versie van jezelf te worden!

Een vliegende start in het nieuwe jaar

De eerste weken van het nieuwe jaar zijn een tijd waarin we ons veel bezighouden met goede voornemens en zin hebben om aan iets nieuws te beginnen. Gebruik de extra motivatie die je nu hebt om een goede start in het nieuwe jaar te maken! Door nu te starten met het PS. food & lifestyle (voorheen PowerSlim) programma onder begeleiding van mij, Hannah, kun je in korte tijd al ontzettend veel bereiken. We maken samen een plan dat bij jou en jouw doelstellingen past en je krijgt van mij de begeleiding om met dit plan aan de slag te gaan. Daarbij gaat het niet alleen om jouw gewicht. Wat vooral belangrijk is, is dat jij weer blij met jezelf bent en lekker in je vel zit! Ik geef je tips hoe je op een leuke manier gezonder kunt eten, meer kunt bewegen en hoe je jouw leefstijl en mindset verandert zodat je de tips die ik je meegeef ook de rest van het jaar kunt blijven toepassen. Elke week nemen we hier de tijd voor, zodat jij stap voor stap gaat uitstralen wat je wilt uitstralen!

Wat is PS. food & lifestyle?

Met PS. food & lifestyle leer je anders te eten, maar juist niet minder en toch zul je versteld staan hoe de kilo’s verdwijnen zonder honger. Het PS. food & lifestyle programma voelt dan ook niet als lijnen, waardoor afslanken een stuk makkelijker én leuker wordt. Je hebt enorm veel keuze bij PS. food & lifestyle, zoals koolhydraatarm brood of crackers tot pasta en rijst, desserts, wafels, repen, soepen, nootjes en nog veel meer! In een latere fase van mijn voedingscoaching bouwen we de PS. food & lifestyle producten af. Wanneer jij jouw doel hebt bereikt heb je ook een gezond eetpatroon aangeleerd, herken je je valkuilen en zul je altijd die mooie feestjurk blijven passen.

Meer lezen over PS. food & lifestyle

Iedere week vindt er een persoonlijke coaching plaats, waarin ik de tijd neem om jouw afvalweek te bespreken en jou te begeleiden en te sturen waar nodig. Daarnaast geef ik je wekelijks tips, zoals persoonlijke bewustwordingstips en beweeg- of sport-tips voor het maken van gezonde keuzes. Zit je met vragen tussendoor of in het weekend? Je kunt me altijd bereiken via WhatsApp. Als coach sta ik namelijk altijd voor je klaar.

Ben jij er klaar voor?

Nieuwe kansen, meer zelfvertrouwen, een betere gezondheid, dichter bij jouw streefgewicht: Ben jij klaar voor het nieuwe jaar? Neem dan contact met mij op voor een kennismaking!

  Contact

  Van Heemstraweg 65
  6641 AB Beuningen

  06 38 51 07 38

  web: onyxvoedingscoach.nl
  mail: info@onyxvoedingscoach.nl