Succesvol afvallen - Onyx Voedingscoach

Maak jouw eigen succesverhaal

De zomer is voor velen een periode waarin we ons helemaal laten gaan. We genieten volop van het weer, onze vakantie, barbecues met vrienden en familie en het een of andere drankje. Daar is ook helemaal niets mis mee. Maar vaak zie ik dat we na deze fijne periode ontevreden zijn over ons lichaam en gewicht. Wij zijn niet zo streng geweest voor onszelf, maar nu willen we de overtollige kilo’s zo snel mogelijk weer kwijt. Vaak hebben we na deze fijne zomerperiode moeite om de draad weer op te pakken. Gefrustreerd staken we ieder dieet na een aantal weken, zonder echt dichter bij onze doelen te komen. Maar wist je dat het ook anders kan?

Jouw succesverhaal

José, Alfred en Helma gingen jou al voor in het behalen van hun streefgewicht en jij kan dit ook! Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen! Als voedingscoach kan ik jou veel leren over de juiste voeding, beweging en het beste gedrag om jouw doelen eindelijk te behalen. Je zult versteld staan hoe leuk en makkelijk afvallen kan zijn als je het op de juiste manier doet. Daarbij werken we niet aan een korte-termijn oplossing voor jou, maar ontwikkelen we een gezonde leefstijl die jij je hele leven lang kunt en wilt volhouden. Binnen korte tijd maak jij jouw eigen succesverhaal waar je enorm trots op mag zijn!

Lees de succesverhalen van anderen

Hoe ga ik jou helpen?

Als voedingscoach begeleid ik jou bij het behalen van jouw doelen door voeding en beweging te combineren op een manier die bij jou past. Met behulp van het PowerSlim programma help ik jou om op een effectieve én leuke manier af te vallen. Samen zorgen we ervoor dat jij een gezonde leefstijl ontwikkelt waarmee jij snel resultaten behaalt én behoudt.

Meer lezen over PowerSlim

Iedere week vindt er een persoonlijke coaching plaats, waarin ik de tijd neem om jouw afvalweek te bespreken en jou te begeleiden en te sturen waar nodig. Daarnaast geef ik je wekelijks tips, zoals persoonlijke beweeg- of sport-tips en bewustwordingstips voor het maken van gezonde keuzes. Zit je met vragen tussendoor of in het weekend? Ook dan kun je mij bereiken! Via WhatsApp sta ik namelijk altijd voor je klaar.

Ben jij er klaar voor om je eigen succesverhaal te creëren? Neem contact met mij op, zodat we samen een plan voor jou kunnen uitstippelen.

Neem contact op

 

Contact

Van Heemstraweg 65
6641 AB Beuningen

06 38 51 07 38

web: onyxvoedingscoach.nl
mail: info@onyxvoedingscoach.nl