frisse zomerstart

Frisse zomerstart

Het lijkt misschien nog ver weg, maar de zomer is alweer in aantocht! Waar we nu al af en toe met blote benen op het terras zitten, lopen we over een paar weken al in bikini, badpak en zomerjurken over het strand. Maar wat nou als jouw zomerkleding toch iets te strak zit of je bijna geen zomerkleding draagt omdat je je daar niet prettig in voelt? Gelukkig kun je voor de zomer nog wat extra kilootjes kwijtraken, zodat jij deze zomer lekker in je vel zit en er fantastisch uit ziet in jouw zomeroutfit!

Je hoeft het niet alleen te doen

Weet je niet waar je moet beginnen met afvallen of lukt het maar niet? Je hoeft het niet alleen te doen! Als voedingscoach begeleid ik jou bij het behalen van jouw summerbody door voeding en beweging te combineren op een manier die bij jou past. Een verandering in je leefstijl is in het begin vaak even wennen, maar door jou leuke tips en motivatie te geven help ik jou om een frisse zomerstart te maken! Daarbij maken we gebruik van het PowerSlim programma, waarmee je op een leuke en effectieve manier afvalt. Mijn begeleiding en PowerSlim richten zich op het ontwikkelen van een gezonde leefstijl, waarmee jij snel resultaten behaalt én behoudt. Door nu te starten raak je voor de zomer nog wat kilo’s kwijt, zodat jij je dit jaar eindelijk summerproof kunt voelen!

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is geen crashdieet, het is een lifestyle! Met PowerSlim leer je anders te eten, maar juist niet minder en toch zul je versteld staan hoe de kilo’s verdwijnen zonder honger te lijden. Het PowerSlim programma voelt dan ook niet als lijnen, waardoor afslanken een stuk makkelijker én leuker wordt. Je hebt enorm veel keuze bij PowerSlim. Een kleine greep uit het assortiment is koolhydraatarm PowerSlim brood of crackers tot PowerSlim pasta en rijst, desserts, wafels, repen, soepen, nootjes en nog veel meer! In een latere fase van mijn voedingscoaching bouwen we de PowerSlim producten af. Wanneer jij jouw doel hebt bereikt heb je ook een gezond eetpatroon aangeleerd, herken je je valkuilen en kun je volop genieten van je nieuwe slanke fitte lifestyle!

Meer lezen over PowerSlim

Iedere week vindt er een persoonlijke coaching plaats, waarin ik de tijd neem om jouw afvalweek te bespreken en jou te begeleiden en te sturen waar nodig. Daarnaast geef ik je wekelijks tips, zoals persoonlijke bewustwordingstips en beweeg- of sport-tips voor het maken van gezonde keuzes. Zit je met vragen tussendoor of in het weekend? Je kunt me altijd bereiken via WhatsApp. Als coach sta ik namelijk altijd voor je klaar.

Zin om te starten?

Heb je zin om een Frisse Zomerstart te maken en je deze zomer beter dan ooit te voelen? Laat het me weten, dan gaan we samen de uitdaging aan!

   

  Contact

  Van Heemstraweg 65
  6641 AB Beuningen

  06 38 51 07 38

  web: onyxvoedingscoach.nl
  mail: info@onyxvoedingscoach.nl