Een zomer vol zelfvertrouwen

Jij kan het ook. Start nu!

De zon komt steeds vaker tevoorschijn, de temperaturen nemen beetje bij beetje toe en de lente-kriebels beginnen te komen. Nog even en we kunnen onze zomerkleding weer uit de kast halen. Heerlijk! Maar wat als jij hier nog niet klaar voor bent? Heb je het gevoel dat je te laat bent begonnen met afvallen, of wil het behalen van jouw streefgewicht maar niet lukken? Ik wil jou graag helpen!

Het is nog niet te laat!

Ben jij helemaal klaar met die extra kilo’s? Gelukkig is het is nooit te laat om af te vallen, ook niet als je deze zomer nog lekker in je vel wilt zitten. Om dit te bereiken moet je nu wel echt starten!
Door nu te starten met het PS. food & lifestyle programma onder begeleiding van mij, Hannah, kun je in korte tijd al ontzettend veel bereiken. We maken samen een plan dat bij jou en jouw doelstellingen past en je krijgt van mij de begeleiding om met dit plan aan de slag te gaan. Daarbij gaat het niet alleen om jouw gewicht. Wat vooral belangrijk is, is dat jij weer blij met jezelf bent en lekker in je vel zit! Ik geef je tips hoe je op een leuke manier gezonder kunt eten, meer kunt bewegen en hoe je jouw leefstijl en mindset verandert zodat je de tips die ik je meegeef ook de rest van het jaar kunt blijven toepassen. Elke week nemen we hier de tijd voor, zodat jij je niet alleen deze zomer, maar ook op alle andere dagen, zelfverzekerd voelt!

Wat is PS. food & lifestyle?

Met PS. food & lifestyle leer je anders te eten, maar juist niet minder en toch zul je versteld staan hoe de kilo’s verdwijnen zonder honger. Het PS. food & lifestyle programma voelt dan ook niet als lijnen, waardoor afslanken een stuk makkelijker én leuker wordt. Je hebt enorm veel keuze bij PS. food & lifestyle, zoals koolhydraatarm brood of crackers tot pasta en rijst, desserts, wafels, repen, soepen, nootjes en nog veel meer! In een latere fase van mijn voedingscoaching bouwen we de PS. food & lifestyle producten af. Wanneer jij jouw doel hebt bereikt heb je ook een gezond eetpatroon aangeleerd, herken je je valkuilen en zul je altijd die mooie feestjurk blijven passen.

Meer lezen over PS. food & lifestyle

Iedere week vindt er een persoonlijke coaching plaats, waarin ik de tijd neem om jouw afvalweek te bespreken en jou te begeleiden en te sturen waar nodig. Daarnaast geef ik je wekelijks tips, zoals persoonlijke bewustwordingstips en beweeg- of sport-tips voor het maken van gezonde keuzes. Zit je met vragen tussendoor of in het weekend? Je kunt me altijd bereiken via WhatsApp. Als coach sta ik namelijk altijd voor je klaar.

T/m 4 april is PS. food & lifestyle te zien op NPO1 NPO2 en NPO3. Heb jij de commercial al gespot?

Ben jij er klaar voor?

Ben jij klaar voor een zomer vol zelfvertrouwen? Neem dan contact met mij op voor een kennismaking!

  Contact

  Van Heemstraweg 65
  6641 AB Beuningen

  06 38 51 07 38

  web: onyxvoedingscoach.nl
  mail: info@onyxvoedingscoach.nl