Privacybeleid Onyx Voedingscoach

Dit privacybeleid is opgesteld op 22 mei

Omdat je vertrouwen in mij en mijn diensten stelt, informer ik jou graag over het privacybeleid van Onyx Voedingscoach. In dit beleid lees je welke persoonsgegevens ik verzamelen als je mijn website gebruikt en waarom ik deze gegevens verzamel.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Onyx Voedingscoach. Onyx Voedingscoach is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te gaan met mijn privacy- & cookie beleid.

Onyx Voedingscoach respecteert de privacy van alle gebruikers van mijn site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik zal de informatie nooit verkopen of verstrekken aan derden en ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).

Welke gegevens worden er verzameld

Online gegevensverzameling

Wanneer je mijn contactformulier invult of op een andere manier met mij communiceert vraag ik om enkele persoonsgegevens. Deze gegevens worden gebruikt om jouw vraag te kunnen beantwoorden en de door jou opgevraagde dienst uit te kunnen voeren. Het kan daarbij om de volgende gegevens gaan:

 • Voor- en achternaam
 • Adresgegevens
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer
 • IP adres

Offline gegevensverzameling

Naast het online verzamelen van gegevens kan het voorkomen dat ik ook offline persoonsgegevens verzamel. Hiervan is bijvoorbeeld sprake wanneer jij een fysiek intakeformulier invult wanneer jij gebruik wilt maken van mijn diensten als voedingscoach. Het kan daarbij om de volgende gegevens gaan:

 • Voor- en achternaam
 • Adresgegevens
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer
 • Gewicht
 • Lichaamsomtrekken en lichaamsmetingen

Waarom worden deze gegevens verzameld

Wanneer je via mijn website, telefonisch of per e-mail met Onyx Voedingscoach communiceert is het mogelijk dat die berichten worden bewaard. Soms vraag ik naar eerder genoemde persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk om de door jou opgevraagde dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik eventueel beschik.

Contactformulier

Wanneer je een contactformulier invult op mijn website vraag ik naar je voor-en achternaam, je e-mailadres en je telefoonnummer. Deze gegevens heb ik nodig om jouw contactaanvraag te kunnen beantwoorden. Het is mogelijk dat deze berichten en aan ons verstrekte contactgegevens worden bewaard op beveiligde servers.

BMI berekenaar

Als je de BMI berekenaar op mijn website gebruikt vraag ik naar je gewicht, je lengte, en je leeftijd. Deze gegevens hebben wij nodig om jou de opgevraagde informatie te kunnen geven. De door jou ingevulde gegevens worden niet opgeslagen.

Cookies

Ik verzamel cookies om een beter inzicht te krijgen in mijn klanten klanten en daarmee mijn service te kunnen verbeteren. De website van Onyx Voedingscoach maakt gebruik van cookies (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

De door het cookie gegenereerde informatie over je gebruik van de website kan worden overgebracht naar beveiligde servers.

Google analytics cookies

Om te weten te komen hoe bezoekers mijn website gebruiken, hoeveel mensen de website te bezoeken, welke demografische gegevens deze mensen hebben en meer statistische gegevens, worden er cookies op de website geplaatst door Google Analytics. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Ik kan je daarom niet persoonlijk herleiden.

Doeleinden

Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij ik van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. Ik ga zeer vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om en zal deze gegevens nooit aan derden versterkken, tnzij ik van tevoren jouw toestemming hiervoor heb verkregen.

Verwerkingsverantwoordelijken

Onyx Voedingscoach heeft met verschillende partijen, die toegang hebben tot jouw persoonsgegevens, een verwerkingsovereenkomst afgesloten.

Alle persoonsgegevens die worden opgeslagen vanuit onze websites worden opgeslagen op de servers van One.com. One.com is onder andere gevestigd in Nederland.

Alle persoonsgegevens met betrekking tot PowerSlim worden opgeslagen op de servers van PowerSlim. PowerSlim is gevestigd in Nederland.

Keuzes voor persoonsgegevens

Alle bezoekers van mijn website hebben de mogelijkheid tot het inzien, laten veranderen, of laten verwijderen van alle persoonsgegevens die zij aan mij hebben verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als je jouw gegevens aan wilt laten passen of jezelf uit mijn bestanden wilt laten verwijderen, kun je schriftelijk contact met mij opnemen.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op mijn en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

Bewaren persoonsgegevens

Wij verwijderen door ons bewaarde persoonsgegevens … Het bewaartermijn van alle gegevens is minimaal het bewaartermijn volgens de wettelijke verplichtingen. Zodra dit termijn is verstreken kun je schriftelijk contact met mij opnemen om je gegevens te laten verwijderen. Wanneer je jouw gegevens wilt laten verwijderen zal ik jouw gegevens uiterlijk binnen 30 dagen na jouw aanvraag verwijderen.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren.  Als je wil weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je het recht op het laten verwijderen van jouw persoonsgegevens, het recht op het beperken van de verwerking en het recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Ik zal je verzoek binnen 30 dagen in behandeling nemen.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Vragen en feedback

Het waarborgen van jouw privacy vind ik erg belangrijk. Daarom controleer ik regelmatig of ik aan dit privacybeleid voldoe. Als je vragen hebt over dit privacybeleid of met betrekking tot jouw persoonsgegevens, kun je contact met mij opnemen:

Onyx Voedingscoach

Van Heemstraweg 65

6641 AB Beuningen

06 38 51 07 38

info@onyxvoedingscoach.nl

Contact

Van Heemstraweg 65
6641 AB Beuningen

06 38 51 07 38

web: onyxvoedingscoach.nl
mail: info@onyxvoedingscoach.nl