De asperge tijd is weer begonnen! We kennen het witte goud natuurlijk allemaal als klassieker, maar je kunt er ook heerlijke andere gerechten mee bereiden. En die passen zelfs in het PowerSlim dieet! Dit pastagerecht combineert het fijne van asperges met de krachtige smaak van Parmaham in een smaakvolle lichte saus. Een eenvoudig recept met volop smaaksensatie! Als PowerSlimmer kun je van dit gerecht genieten vanaf fase 1A.
Ingrediënten (1 persoon):
Schil de asperges rondom met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden en verwijder de harde onderkant. Snijdt de asperges in dunne plakjes.
Kook de PowerSlim penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de plakjes asperges de laatste 5 minuten mee. Giet af en doe terug in de pan.
Meng de light roomkaas cuisine door de penne en de asperges.
Scheur de Parmaham in stukjes en voeg toe aan de penne.
Snijdt de bieslook fijn en strooi over de penne. Voeg naar eigen smaak peper en zout toe en meng het geheel goed.