Gemberthee - Onyx Voedingscoach

De kracht van gemberthee

Houdt jij ook zo van een kopje thee in de ochtend of heerlijk in de avond op de bank? Goed bezig! Thee is een goede manier om voldoende vocht binnen te krijgen. Dat is belangrijk om je spijsvertering soepel te laten verlopen en het opslaan van vocht in je lichaam te vermijden. Maar thee kan nog veel meer, als je hem bereid met de juiste ingrediënten! Kijk maar eens naar de werking van gemberthee.

Gember is een pittige specerij die diverse vitaminen zoals B1, B2, B6 en C bevat. Daarnaast zit gember bomvol eiwitten, koolhydraten, vezels en mineralen zoals natrium, kalium, calcium, fosfor, ijzer, magnesium, koper en zink. Al deze ingrediënten maken gember een krachtige antioxidant en zorgen ervoor dat gember helpt bij verschillende gezondheidskwaaltjes zoals misselijkheid, hoge cholesterolwaarden, gewrichtspijn, spierpijn, menstruatiepijn, stijfheid, trombosevorming en keelpijn. Maar gember kan meer! Gember heeft een positieve werking op de stoelgang, verhelpt een opgeblazen gevoel, vermindert het hongergevoel en bevordert de bloedcirculatie en de spijsvertering.

Kortom, waar wacht je nog op? Als je van gember houdt heb ik hier gelijk het simpele receptje voor gemberthee voor je:

Snijdt twee tot drie dunne plakjes van de gemberwortel af en laat de plakjes zo’n 10 minuten trekken in gekookt water

Als PowerSlimmer kun je gemberthee drinken vanaf fase 2. Let er wel op dat je niet vaker dan 1 keer per dag gemberthee drinkt. Gember bevat namelijk veel koolhydraten.

Ga terug

Contact

Van Heemstraweg 65
6641 AB Beuningen

06 38 51 07 38

web: onyxvoedingscoach.nl
mail: info@onyxvoedingscoach.nl